Till vårdnadshavare på Vasa Real

Nu håller det där på att hända igen. Föräldraföreningen hotas av nedläggning.

Det verkar vara ett fenomen som återkommer med 5-7 års mellanrum.

Vi har kallat till årsmöte den 24/10 kl.18:00 i skolan.

Ingen har hört av sig till föräldraföreningen eller till valberedningen att de tänker komma eller att någon är intresserad av att sitta i styrelsen.

Just nu finns det 3 personer som kan tänka sig att sitta i styrelsen. Frågan är om de tre är beredda att ta på sig Ordförande, kassör och en som inte sitter i styrelsen men som vi måste ha, revisor.

Du behöver inte anmäla dig innan mötet men det blir lättare att planera om vi vet att det kommer någon och att det är någon som vill vara med i styrelsen.

Det här händer på torsdag om det inte blir någon ny styrelse? Finns det ingen styrelse så är det ingen som förfogar över pengarna och de går enligt stadgarna till skolan.

Det blir ingen som kan administrera och betala till Nobellunchen. Det finns ingen som kan administrera skidresa till Romme. Det finns ingen som kan starta upp och ge bidrag till 9:ornas vårfest.

Så tycker du att det ska finnas en föräldraförening på Vasa Real? Kom på mötet, hör gärna av dig innan så vi vet hur stor lokal vi ska boka.

mammpapp.vasareal@gmail.com

 

Kallelse till Årsmöte för Föräldraföreningen på Vasa Real ”MammPapp”

Välkomna till skolan den 24/10 kl. 18

vilken lokal vi ska vara i anslår vi i stora entrén eller också möter vi dig där.

Styrelsen Mammpapp

Dela: